wat we doen aanpak projecten nieuws contact
KEK Global BV 2005-2014 All rights reserved

KEK Global biedt sinds 2005 aantoonbaar toegevoegde waarde aan de inkoopprestaties van zijn klanten. Zowel op het gebied van de kwaliteit als op het vlak van besparingen.

 

Dit gebeurt met het (deels) uit handen nemen van zaken als internationale inkoop, logistiek en kwaliteitscontrole. De toenemende vraag is het gevolg van een sterk toenemende professionalisering van het inkoopvak.  

 

KEK Global richt zich voornamelijk op bedrijven in technische sectoren (bouw, automotive) in zowel het MKB als in multinationals.

 

Wij komen zelf uit het inkoop- en logistieke vak en weten hierdoor hoe wij inkoopvraagstukken en het ontwikkelen van private labels moeten aanpakken.

 

De wereld is ons werkterrein en wij zijn thuis in het Verre Oosten, Europa en Zuid Afrika. Hier kennen wij de weg en de juiste leveranciers die  u zoekt. Wat u zoekt hebben wij al gevonden.

Wij zorgen voor spreiding van uw risico’s door scherpe focus op:

 

 

     - Spreiding van leveranciers

     - Valutakoersen

     - Invoerreguleringen

     - Wetgeving

     - Kwaliteit van het materiaal

     - Materiaalkosten

     - Productiekosten

     - Duurzame en ethische           

       Productiemethoden

 

 

Wij nemen de zorgen omtrent verschillen in taal, cultuur, risico van betaling, transport, douaneformaliteiten en inkoopvoorwaarden volledig uit handen.

 

KEK Global levert producten met een betere of op zijn minst gelijkwaardige kwaliteit maar tegen een gunstiger prijs: gemiddeld 20% kostenbesparing!

1.0
home